Laden Workshops

« Alle Workshops

  • Dit workshop is voorbij.
LET OP: Betalen/boeken is under construction. E-mail ons als je je wilt aanmelden met je naam en telefoonnummer, dan sturen we je via whatsapp of sms een betaallink.

Ecstatic Dance Esta Polyesta

19 april om 19:15 - 22:00

DJ Polyesta maakt er een feestje van met Global Beats en Ethno House. Polyesta staat bekend om haar World Music- en Balkan Beats-sets, maar vanwege haar liefde voor elektronische muziek geniet ze er echt van om beats met etnische muziek te laten samensmelten tot een funky feel-good mix.
Ze combineert muziek uit Afrika, Azië, het Midden-Oosten, Latijns-Amerika en Europa alsof er geen grenzen zijn en verbindt culturen en mensen in dans. De stijl van Polyesta is vloeiend en vrouwelijk, opbeurend en leuk. “Dans is een feest.”

Polyesta is een DJ met een missie: breng wereldmuziek naar de clubs en festivals door etnische, akoestische geluiden te mixen met elektronische beats. Ze kruidt dansmuziek met samples en opnames van wereldmuziek of met live muzikanten.

Naast de Ecstatic Dance optredens die ze ook al meer dan 10 jaar doet, leidt ze DJ’s en Ceremonie leiders op. Kortom, een goedlachse alrounder en topper achter en voor de DJ Booth.

Het programma:
19.15 Deuren zijn open, je bent welkom
19.40 Deuren sluiten we (!)
19.45 Start opening/opwarming
20.00 Ecstatic Dancereis met DJ Esta Polyesta
22.00 Afsluiting
Er is vers water, thee, fruit, nootjes, chocolade en meer …

We kijken naar jullie uit. Tot dans!
Audy en Isolde

Over Ecstatic Dance
Dansen maakt je vrij en Ecstatic Dance is een vrije dans, waarin jij je kunt bewegen zoals jij dat graag wilt, alleen of samen. Het dansen brengt je in contact met jouw essentie en geeft je die vrijheid om te bewegen en ruimte te geven aan wat er op dit moment in je leeft, om diep te gaan, te verbinden, te dansen, te transformeren. Authentiek en in vreugde. Terug naar jouw kern en vrij van oordelen. Je bent bij ons in een veilige en ruime omgeving met fijne en serieuze mensen. We verwelkomen je volledig zoals jij bent!
Er zijn 3 belangrijke richtlijnen: geen schoenen, geen stimulerende middelen (zoals alcohol en drugs) en we praten niet. Onze blote voeten verbinden ons met de aarde en op de dansvloer communiceer je je lichaam, via dans. Telefoons zijn uit.
Er is gratis water en thee. Er zijn kleine versnaperingen zoals fruit, chocola en nootjes.
Er is een fijne rustplek met kussens om lekker te chillen en je telefoon is uit.

Tickets

Early Bird tot 4 april  12:00 uur € 20
Daarna €22,50 Tickets op Hipsy >>

Gegevens

Datum:
19 april
Tijd:
19:15 - 22:00

Locatie

Anahathazaal, Laurentiuskerk
Blomstraat 36
Weesp, 1382 AJ
+ Google Maps
Phone
06 215 72 555
Bekijk de site van Locatie