Laden Workshops

« Alle Workshops

LET OP: Betalen/boeken is under construction. E-mail ons als je je wilt aanmelden met je naam en telefoonnummer, dan sturen we je via whatsapp of sms een betaallink.

Ecstatic Dance DJade & Joshua Samson (X-mas Edition)

22 december om 19:15 - 22:00

Deze laatste dansavond dit jaar sluiten we bijzonder af. DJade & Samson werken de hele avond samen. Lees maar wat je ongeveer mag verwachten. Wij verheugen ons jou en je vrienden en geliefden te zien en samen op reis te gaan. We are going to dive deep in order to fly high !

Dans, Inspiratie, Energie, Klank, Ritme, Dynamiek, Gelukshormonen, Verdieping, Verbinding, Sfeer, Smaak, Samen. DJade en Samson nemen je mee op reis; van Obscure Volksmuziek tot Drum & Bass, van Medicine Chant’s tot Reggaeton, van verstilling naar springen en weer terug.

19:15 – Inloop + verstilling
19:45 – Start van de avond
22:00– Closure
Er is gratis water en thee en kleine versnaperingen zoals fruit, chocola en nootjes.

Ze starten de avond met live muziek en een introductie naar de Ecstatic Dance set waarbij elementen van Contact Improvisation, NIA, Pilates en Martial arts worden gecombineerd met ‘tips & tricks’ om samen de dansreis te beleven.

Je hoort Joshua Samson spelen op de Hang (HandPan) en Framedrums en dan de overgang naar eStruments maken, het eerste deel van de set zal in het moment worden gemaakt met de aanwezige dansers als inspiratie.

Dan neemt DJade het over, zij zal haar favoriete tracks en grooves samenbrengen tot een spannend en verrassend muzikaal avontuur. Aan het eind van de set van Jade zal Joshua ons begeleiden naar een ‘soft landing’ en met zijn subtiele klanken eindigen en iedereen in een staat van ‘bliss’ brengen.

Dit unieke duo zal jouw Ecstatic Dance ervaring verreiken, of je nu een ervaren (ecstatic) danser bent of voor het eerst een stap zet op dit pad, je zal worden meegenomen, nieuwe inzichten krijgen en je dans plezier verdubbelen.

Er zijn fijne Rustplekjes om in stilte te zitten, kussens om lekker te chillen en je telefoon is uit.

Tickets

Early Bird tot 8 december 12:00 uur € 20
Daarna €22,50 Tickets op Hipsy >>

Meer informatie

Meer over Ecstatic Dance > 

Over de organisatie Ecstatic Dance Gooi & Vecht >

Gegevens

Datum:
22 december
Tijd:
19:15 - 22:00

Locatie

Anahathazaal, Laurentiuskerk
Blomstraat 36
Weesp, 1382 AJ
+ Google Maps
Phone
06 215 72 555
Bekijk de site van Locatie