Laden Workshops

« Alle Workshops

  • Dit workshop is voorbij.

Friday Evening Special Class – Yin Restorative Extended

26 november om 19:30 - 21:30

Friday Evening Special Class 

Restorative Yoga en Yin Yoga vormen een geweldige combinatie om diep te ontspannen en gelijk je souplesse te bevorderen. Het herstellende vermogen van het lichaam wordt geactiveerd terwijl het zich opent en verzacht. Terwijl je mind de stilte vindt. Deze combinatieles zit geschikt voor beginners en gevorderden. Iedere laatste vrijdagavond van de maand zal Isolde een heerlijke extra lange les van 2 uur geven.

Restorative Yoga opent het lichaam zodat fysieke en mentale spanning kan wegstromen. Het lichaam ligt comfortabel in houdingen gedragen door props* waardoor je prettig langere tijd, 5-15 minuten, in deze houdingen verblijft. Lichaam en geest komen tot rust en het lichaam opent zich voor haar helende eigenschappen, terwijl je mind stilte vindt. Restorative yoga is zeer geschikt om herstel van ziekten te ondersteunen. * Materialen als dekens, kussens, blokken, bolsters.

Yin Yoga is wat intenser en kenmerkt zich door houdingen waarin je 2-5 minuten met een milde stretch of compressie. Het merendeel van de houdingen is zittend of liggend.  Spier- en bindweefsel (Fascia) wordt geleidelijk opgerekt en gestimuleerd, waardoor het goed wordt gehydrateerd. Spieren versoepelen en vooral ook dieper gelegen niveaus in je lichaam zoals gewrichten, het bindweefsel (Fascia) en de meridianen worden bereikt. Yin Yoga verbetert de doorstroming van energie en levenskracht en stimuleert de organen en de oefeningen hebben een verstillend en meditatief effect.

Friday Evening Special Classes

Iedere tweede vrijdagavond van de maand zal Isolde een heerlijke les van 2 uur geven. Misschien heb je ook interesse in deze andere classes dit jaar:

Aerial Yoga a 10 december
Acro Yoga  17 december
Yin Restorative Extended 24 december (kerstavondspecial)

De workshop is volgeboekt. Mocht je graag op de wachtlijst willen stuur ons dan een e-mail>>
Of verzeker je plek en boek de Christas Evening Special waarin naast de Yin & Restorative Yoga ook een extra toevoeging hebben om het jaar mooi af te sluiten. Heb je interesse? Kijk en boek hier>>

Gegevens

Datum:
26 november
Tijd:
19:30 - 21:30

Docent

Isolde Zandee

Locatie

Laurentiuskerk
Blomstraat 36
Weesp, 1382 AJ
+ Google Maps
Telefoon:
06 215 72 555
Site:
www.yogatoday.nl