Laden Workshops

« Alle Workshops

Evening Special Class – Yin Restorative Extended

30 oktober om 19:30 - 21:30

Friday Evening Special Class 

Restorative Yoga en Yin Yoga vormen een geweldige combinatie om diep te ontspannen en gelijk je souplesse te bevorderen. Het herstellende vermogen van het lichaam wordt geactiveerd terwijl het zich opent en verzacht. Terwijl je mind de stilte vindt. Deze combinatieles zit geschikt voor beginners en gevorderden. Iedere laatste vrijdagavond van de maand zal Isolde een heerlijke extra lange les van 2 uur geven.

Restorative Yoga opent het lichaam zodat fysieke en mentale spanning kan wegstromen. Het lichaam ligt comfortabel in houdingen gedragen door props* waardoor je prettig langere tijd, 5-15 minuten, in deze houdingen verblijft. Lichaam en geest komen tot rust en het lichaam opent zich voor haar helende eigenschappen, terwijl je mind stilte vindt. Restorative yoga is zeer geschikt om herstel van ziekten te ondersteunen. * Materialen als dekens, kussens, blokken, bolsters.

Yin Yoga is wat intenser en kenmerkt zich door houdingen waarin je 2-5 minuten met een milde stretch of compressie. Het merendeel van de houdingen is zittend of liggend.  Spier- en bindweefsel (Fascia) wordt geleidelijk opgerekt en gestimuleerd, waardoor het goed wordt gehydrateerd. Spieren versoepelen en vooral ook dieper gelegen niveaus in je lichaam zoals gewrichten, het bindweefsel (Fascia) en de meridianen worden bereikt.   Yin Yoga verbetert de doorstroming van energie en levenskracht en stimuleert de organen en de oefeningen hebben een verstillend en meditatief effect.

Friday Evening Special Classes

Deze keer zal Isolde op zaterdag deze special geven. Daarna zal ze iedere tweede vrijdagavond van de maand een heerlijke les van 2 uur geven. Misschien heb je ook interesse in deze andere classes dit jaar:

Aerial Yoga anderhalf uur genieten op  8 oktober, 12 november, 10 december
Acro Yoga anderhalf uur playtime  op 22 oktober, 19 november, 17 december
Yin Restorative Extended twee uur diep ontspannen iedere laatste vrijdag van de maand 30 oktober, 26 november, 24 december (kerstavondspecial)

Inschrijven voor deze workshop

Als je een YogaToday lessenkaart of lidmaatschap hebt betaal je als bijdrage € 6,50
Mocht je niet lid zijn dan betaal je € 17,50

Te betalen: € -

 

Gegevens

Datum:
30 oktober
Tijd:
19:30 - 21:30

Docent

Isolde Zandee

Locatie

Laurentiuskerk
Blomstraat 36
Weesp, 1382 AJ
+ Google Maps
Telefoon:
06 215 72 555
Site:
www.yogatoday.nl