Laden Workshops

« Alle Workshops

  • Dit workshop is voorbij.

How to build your own yoga practice

6 juli om 13:30 - 17:30

€45

How to build your own yoga practice

Als je al een tijdje yoga volgt, heb je vast de positieve uitwerkingen ervan kunnen ervaren. Dat kan van alles zijn: minder piekeren, beter slapen, verdwijnen van je rug- of knieklachten, bewustzijn, flexibiliteit, lichaamshouding, meer energie en noem maar op. In de yogalessen word je meegenomen door de docent en zijn programma en voel je je heerlijk daarna, maar lukt dat ook als je zelf oefent? Welke houdingen ga je doen als je thuis je mat op stapt en in welke volgorde? En hoelang ga je dan eigenlijk oefenen of blijf je in een houding staan? Allemaal vragen die je ervan kunnen weerhouden überhaupt de mat op te gaan. Deze workshop is voor hen die graag een eigen oefenpraktijk willen hebben naast het volgen van reguliere lessen. Nadège zal je inzicht geven hoe je zelf een oefensequence kunt maken en hoe je die vervolgens zelf op de mat het beste kunt uitoefenen.

In het tweede deel van de workshop zal er yogafilosofie van Patanjali behandeld worden die je oefenpraktijk ook nog met een ander perspectief kunnen verrijken.

Docent

Een workshop door Nadège Chaumont, 42 jaar waarvan 20 jaar yoga beoefenaar en sinds 2008 gecertificeerd Iyengar Yoga Docent. Lees meer over Nadège

Wat waar en waneer

Datum: zaterdag 6 juli
Tijdstip: 13.30 tot 17.30 uur (met een korte theepauze)
Kosten: € 45,00
Lokatie: Pranazaal, Achtergracht 16A, 1381BN, Weesp
Docent: Nadège Chaumont

Aanmelden kan hier>

Lees onze algemene voorwaarden hier>

Gegevens

Datum:
6 juli
Tijd:
13:30 - 17:30
Kosten:
€45

Docent

Nadège Chaumont

Locatie

Pranazaal
Achtergracht 16
Weesp, 1381BN Nederland
+ Google Maps