Laden Workshops

« Alle Workshops

  • Dit workshop is voorbij.

Yoga en mindfull zwanger lesserie

27 augustus om 18:45 - 20:00

€198

Hoe fijn zou het zijn als jij met vertrouwen de geboorte van jullie kindje tegemoet ziet? De lesserie yoga en mindful zwanger bestaat uit 8 lessen waarin je even echt stil kan staan bij de komst van de baby en alles los kan laten van de dag, week ervoor en wat nog komen gaat. De lessen van yoga en mindfull zwanger hebben als basis die ontspanning in combinatie met alle belangrijke informatie rondom de zwangerschap, de bevalling en de periode erna.

Door veel studie en eigen ervaring is Noor Cornelissen een expert geworden op het gebied van zwangerschap, geboorte en postpartum periode. Noor is psycholoog, moeder van twee kleine boefjes en sinds kort ook gecertificeerd hypnobirthing docente. Door haar werk als psychologe weet ze wat de kracht is van je eigen geest. De transitie naar het moederschap is een hele bijzondere ervaring die maar weinig vrouwen onberoerd laat. Een goede voorbereiding is wat Noor betreft dan ook essentieel, en niet alleen op de geboorte maar ook op het aanstaande ouderschap.

Haar methode bestaat uit het overdragen van kennis, yoga, mindfulness & ademhalingstechnieken. Noor gaat in haar lessen uit van drie basics die essentieel zijn voor de bevalling: ontspanning, ademhaling en mindset. Elke les draait dan ook om deze drie elementen. In een lessenreeks van acht lessen staat Noor uitgebreid stil bij alle belangrijke thema’s omtrent je zwangerschap, geboorte en postpartum. De lesserie mindful zwanger  is dus ook echt een complete zwangerschapscursus die je door het gehele proces meeneemt dat komt kijken bij de komst van nieuw leven.

Het belangrijkste daarbij is vertrouwen krijgen in je lichaam en vooral ook in je eigen mentale kracht. Met praktische tips en tools, als ook bepaalde technieken en (ademhalings)oefeningen. Je maakt je alles in de lessen en thuis helemaal eigen zodat het als een tweede natuur aanvoelt.

Voor wie? Vanaf 16 weken – 32 weken zwangerschap kan je deelnemen. De cursus is zowel bedoeld voor vrouwen die voor het eerst zwanger zijn als voor vrouwen die al eerder bevallen zijn.

En je partner? Je partner is onmisbaar en speelt een belangrijke rol in het geboorteproces. Aanvullend op de cursus is er een uitgebreide Partnerworkshop: bevallen. Elke lesserie sluiten we af met een workshop met partner van 4 uur. Je leert hoe jullie samen een actieve rol kunnen spelen in jullie eigen geboorte-ervaring en je ook kunt voorbereiden op de het aankomend ouderschap. Voor meer informatie & data zie hier.

Wat, waar & wanneer:

Lesdata: 27 augustus, 3, 10, 17, 24 september, 1, 8 en 15 oktober (8 lessen totaal)
Opvolgende lesserie start donderdag 29 oktober, dan is de cursus net voor de kerstvakantie klaar. En dan zaterdag 19 december de partnerworkshop.
Lestijd 18.45 tot 20.00 uur
Locatie Pranazaal op de Achtergracht 16a te Weesp/Amsterdam.
Minimaal 4 deelnemers en maximaal 10
Kosten: €275 voor een complete cursus inclusief Partnerworkshop: bevallen. Wil je alleen de lesserie van 8 weken volgen? Dat kan zijn de kosten €198.
VERGOED DOOR DE MEESTE ZORGVERZEKERAARS.
Lesdatum partnerworkshop 24 oktober 13.00 tot 16.00 uur. Voor hier meer informatie over de partner workshop >>

De docent Noor Cornelissen

Inschrijven voor deze lesserie

Te betalen: € -

Gegevens

Datum:
27 augustus
Tijd:
18:45 - 20:00
Kosten:
€198

Locatie

Pranazaal
Achtergracht 16
Weesp, 1381BN Nederland
+ Google Maps