Laden Workshops

« Alle Workshops

Mama & Baby Yoga: 6-weekse lesserie

27 augustus om 14:30 - 15:45

€115

Mama & Baby Yoga les kan je zien als een eerste stap terug naar het gewone leven na je kraamtijd, je hoeft er niets en alles mag.
Er is alle ruimte om rustig te voeden, te verschonen of rond te wandelen als dat nodig is. De baby’s bepalen in grote mate het tempo van de les.

Mama & Baby Yoga is voor je baby als voor jouzelf een ontspannende, warme manier van aandacht geven. Door massage worden de zintuigen van je kindje geactiveerd. Je baby
ontspant en slaapt beter door de aanraking en het gevoel van geborgenheid. Ook stimuleert de massage de darmpjes, wat darmkrampjes vermindert. Tijdens de lessen krijg je advies over darmkrampjes, onrustig slapen en borstvoeding. Na de massage leggen we de kinderen te slapen en gaan de moeders zelf bewegen met Postnatale Yoga. De oefeningen zijn gericht o.a op het versterken van de bekkenbodem, de onderrug, de buikspieren, de benen en het ontspannen van de schouders en nek.

Handig om mee te nemen
Olie, speeltje, flesje met voeding, doek, schone luiers en billendoekjes.

Geen zorgen als je kindje huilt, gevoed moet worden of even geen zin heeft. Neem de tijd voor jullie samen.
——
Mama & Baby Yoga is geschiktvanaf 5 weken tot 6 maanden na de bevalling.

WAT, WAAR EN WANNEER 

Lesdata: Vrijdag 27 augustus, 3, 10, 17, 24 september en 1 oktober 2021
Volgende lesserie begint 29 oktober 2021
Tijdstip: 14.30 – 15.45 uur
Locatie: Achtergracht 16a, Weesp
We starten met minimaal 5, maximaal 10 baby’s.

Meer over je docent  Esther Wiegert – Rustenburg

Yoga betekent voor mij, dat wat op je pad komt en er in mee bewegen zolang het juist,
goed en vol liefde voor jezelf is. Yoga heeft mij geleerd om in contact te komen met
mezelf, mijn lichaam en emoties. Lichaamsbewust en emoties (her)kennen, patronen doorbreken en dicht bij je ik blijven en dan vooral je grenslijn herkennen.

Ook ben ik een onwijs trotse moeder van Sil en Daan en waren mijn beide zwangerschappen en bevallingen totaal verschillend. Ik liep tegen uiteenlopende ervaringen aan op emotioneel- en lichamelijk gebied. Maar ook in mijn omgeving zag ik een hoop verschillende processen en niet altijd even rooskleurig.

Vanuit die behoefte ben ik begonnen om kersverse (aanstaande) moeders een plek te bieden. Een plek waar ze een moment van ontspanning en herkenning kunnen vinden. En op een zachte manier met vertrouwen kunnen werken aan kracht, balans, herstel en energie. Ook ben ik me er verder in gaan ontwikkelen en geef zwangerschapsyoga en ben doula.

Inschrijven voor deze Lesserie

Te betalen: € -

 

Gegevens

Datum:
27 augustus
Tijd:
14:30 - 15:45
Kosten:
€115

Locatie

Pranazaal
Achtergracht 16
Weesp, 1381BN Nederland