Laden Workshops

« Alle Workshops

Mindfulness Training – 8 weken

8 december om 19:30 - 22:00

€395

Wat is mindfulness precies?

Je kunt het zien als de bewustheid die ontstaat door doelbewust aandacht te geven aan dingen zoals ze zijn, op het moment zelf en zonder te oordelen. Het wordt ook wel aandacht training genoemd. Door toepassing van mindfulness leer je hoe je kunt schakelen van ‘de doe’ naar ‘de zijn’ modus en daardoor kunt onthaasten.Je leert hoe je ruimte kunt creëren rond je gedachten en emoties. Dit geeft je de mogelijkheid jouw automatische patronen (gedachten, emoties, handelen) te herkennen, te observeren maar het biedt ook de optie om je ervan los te maken. Uiteindelijk kun je zo aandachtiger en bewuster leven met een vriendelijke en milde houding. We leren dat we ruimte kunnen creëren in lastige situaties waardoor we bewust kunnen kiezen voor een andere, meestal behulpzamere manier van reageren.

Inhoud van de training

In alle rust zullen we op de prachtige locatie in onze Laurentiuskerk wekelijks 8x op donderdag bijeenkomen en 1 week stop tijdens de kerst. Er zal ook een stilte dag zijn waarvoor de datum nog volgt. Theorie en praktische oefeningen wisselen elkaar af en er is ruimte om met elkaar van gedachte te wisselen en ervaringen te bespreken. Thema’s die aan bod zullen komen zijn o.a.; de automatische piloot, grenzen leren kennen en omgaan met obstakels. 
Een ander belangrijk onderdeel van de training zijn de thuisopdrachten. Ervaring leert dat thuis oefenen van belang is voor de effectiviteit van de training. Dit vraagt ongeveer 60 minuten per dag. Wat leer je nou in zo’n Mindfulnesstraining?

  • Een vriendelijke basishouding naar jezelf en anderen.
  • Hoe je inzicht en bewustwording kunt creëren van je (automatische) gedachtenpatronen, je reacties, je handelen, je emoties en gemoedstoestanden. Door deze te observeren kun je een keuze leren maken daar soms anders mee om te gaan, bijvoorbeeld door je er bewust niet in mee te laten slepen.
  • Afstand kunnen nemen van problemen of lastige situaties die je bezig blijven houden.
  • Hoe je lichter en makkelijker kunt leven en bewuster kunt genieten en minder stress  ervaren.
  • Hoe je meer energie tot je beschikking kunt hebben.

Voor wie is deze training? 
Mindfulness kent geen onderscheid, voor ieder mens valt er veel te ontdekken, te leren en te winnen. Deze training is geschikt voor bijna iedereen. Tijdens de intake zullen we samen onderzoeken of de training jou het juiste zal gaan brengen. 
Verder wordt deze training gegeven in de prachtige yogakerk waar we op volledig veilige wijze zullen samenkomen.

Locatie en lesdata
De Laurentiuskerk, Blomstraat 36 in Weesp/Amsterdam.
Op donderdagavond 8,15, 22 december 2022, 5,12,19, 26 januari en 2 februari 2023.
Stiltedag is zaterdag 14 januari 10.00- 16.00 uur

Kosten
€ 395,- voor acht lessen van 2,5 uur. Inclusief voorgesprek, en audiobestanden.
 Sommige verzekeraars vergoede(deels).
Indien de kosten te hoog voor je zijn maar denkt veel aan mindfulness te hebben, contact ons dan. Of als het bedrag in 1x betalen lastig voor je is, neem dan ook contact met ons op. 
Voor vragen of meer informatie kun je bellen met Isolde 06 215 72 555 of stuur hier een mail.Schrijf je in d.m.v. onderstaand formulier en betaal gelijk ook via iDeal. Na de intake is je plek in de training definitief.

Boek je Mindfulness Training hier

Te betalen: € -

Geen plekje meer vrij? De wachtlijst werkt goed!

Meld je dan HIER > aan voor de wachtlijst. Er komen altijd vlak te voren nog annuleringen!!!

 

Gegevens

Datum:
8 december
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€395

Locatie

Anahathazaal, Laurentiuskerk
Blomstraat 36
Weesp, 1382 AJ
+ Google Maps
Telefoon:
06 215 72 555
Bekijk de site van Locatie