Laden Workshops

« Alle Workshops

  • Dit workshop is voorbij.
LET OP: Betalen/boeken is under construction. E-mail ons als je je wilt aanmelden met je naam en telefoonnummer, dan sturen we je via whatsapp of sms een betaallink.

Mindfulness Training – 8 weken

28 september om 19:15 - 21:45

€395

Wat is mindfulness precies?

Je kunt het zien als de bewustheid die ontstaat door doelbewust aandacht te geven aan dingen zoals ze zijn, op het moment zelf en zonder te oordelen. Het wordt ook wel aandacht training genoemd. Door toepassing van mindfulness leer je hoe je kunt schakelen van ‘de doe’ naar ‘de zijn’ modus en daardoor kunt onthaasten.Je leert hoe je ruimte kunt creëren rond je gedachten en emoties. Dit geeft je de mogelijkheid jouw automatische patronen (gedachten, emoties, handelen) te herkennen, te observeren maar het biedt ook de optie om je ervan los te maken. Uiteindelijk kun je zo aandachtiger en bewuster leven met een vriendelijke en milde houding. We leren dat we ruimte kunnen creëren in lastige situaties waardoor we bewust kunnen kiezen voor een andere, meestal behulpzamere manier van reageren.

Inhoud van de training

In alle rust zullen we wekelijks 8x op donderdag bijeenkomen. Er zal ook een stilte dag zijn op zondag 5 november. Theorie en praktische oefeningen wisselen elkaar af en er is ruimte om met elkaar van gedachte te wisselen en ervaringen te bespreken. Thema’s die aan bod zullen komen zijn o.a.; de automatische piloot, grenzen leren kennen en omgaan met obstakels. 
Een ander belangrijk onderdeel van de training zijn de thuisopdrachten. Ervaring leert dat thuis oefenen van belang is voor de effectiviteit van de training. Dit vraagt ongeveer 60 minuten per dag. Wat leer je nou in zo’n Mindfulnesstraining?

  • Een vriendelijke basishouding naar jezelf en anderen.
  • Hoe je inzicht en bewustwording kunt creëren van je (automatische) gedachtenpatronen, je reacties, je handelen, je emoties en gemoedstoestanden. Door deze te observeren kun je een keuze leren maken daar soms anders mee om te gaan, bijvoorbeeld door je er bewust niet in mee te laten slepen.
  • Afstand kunnen nemen van problemen of lastige situaties die je bezig blijven houden.
  • Hoe je lichter en makkelijker kunt leven en bewuster kunt genieten en minder stress  ervaren.
  • Hoe je meer energie tot je beschikking kunt hebben.

Voor wie is deze training?
Mindfulness kent geen onderscheid, voor ieder mens valt er veel te ontdekken, te leren en te winnen. Deze training is geschikt voor bijna iedereen. Tijdens de intake zullen we samen onderzoeken of de training jou het juiste zal gaan brengen. 
Verder wordt deze training gegeven in de prachtige yogakerk waar we op volledig veilige wijze zullen samenkomen.

Locatie en lesdata
Laurentius, Anahathazaal ( 2e verdieping) , 1382 AJ  in Weesp/Amsterdam.
Op donderdag avond op 28 september, 5, 12, 19, 26 oktober, 2, 9 en 16 november van 19:15 tot 21.45 uur.
Stiltedag vind plaats op zondag 5 november.
Start bij minimaal 5 deelnemers

Kosten
€ 395,- voor acht lessen van 2,5 uur. Inclusief voorgesprek, en audiobestanden.
 Sommige verzekeraars vergoeden de training (deels). Indien de kosten te hoog voor je zijn maar denkt veel aan mindfulness te hebben, contact ons dan. Of als het bedrag in 1x betalen lastig voor je is, neem dan ook contact met ons op. 
Voor vragen of meer informatie kun je bellen 06 215 72 555 of stuur hier een mail.  Na een intake gesprek  is je plek in de training definitief.

Boek je Mindfulness Training via Hipsy>>

 

Gegevens

Datum:
28 september
Tijd:
19:15 - 21:45
Kosten:
€395

Locatie

Anahathazaal, Laurentiuskerk
Blomstraat 36
Weesp, 1382 AJ
+ Google Maps
Phone
06 215 72 555
Bekijk de site van Locatie