Laden Workshops

« Alle Workshops

Partnerworkshop – Bevallen

18 december om 13:00 - 16:00

€129

De partnerworkshop bevallen is voor aankomende ouders die helemaal voorbereid op een fijne geboorte-ervaring willen zijn. In 3 uur tijd weet je precies wat jullie samen willen, wat de rol van de partner is en krijg je vele praktische tips en oefeningen waar je gelijk thuis mee aan slag kan.

Voor wie? De workshop is er voor jou, en voor je partner die écht een steun wil zijn, maar dit kan ook een moeder of vriendin zijn. Ben je al eens bevallen? Dan is deze cursus ook geschikt als opfriscursus of als je eerste bevalling een mindere fijne ervaring was.

Workshop inhoud

✓De bevalling in vogelvlucht

✓Oefeningen om te kunnen ontspannen vóór en tijdens de bevalling

✓Ademhalings- en (Rebozo) massagetechnieken

✓Bevalhoudingen

✓Hoe kun je omgaan met pijn?

✓Hoe kunnen jullie contact maken met je baby?

✓Wat kun je als partner doen?

Na de workshop ontvang je een hand-out waarin de informatie nog een keer staat vermeld zodat jullie thuis nog aan de slag kunnen. De  is een mooie aanvulling op de cursus Yoga & Mindful Zwanger.

Hoe gaan we om met het coronavirus? 

Bevallen kun je helaas niet uitstellen. En Corona of niet, je wil je toch goed voorbereiden op de komst van je kleintje. Uiteraard zullen we de nodige afstand houden en hygiëne maatregelen treffen.

Over de docent: Noor Cornelissen

Vanaf kleins af aan is Noor geïntrigeerd door zwangere vrouwen en baby’s. Noor kon dan ook niet wachten om zelf moeder te worden. Inmiddels is zij trotste moeder van Meije en Ollie en heeft dit haar zo geïnspireerd om zelf zwangere vrouwen te begeleiden. Bij YogaToday geeft zij een zwangerschapscursus BirthFlow en de bevallingsworkshop: Samen positief bevallen.

Noor is (medisch) psycholoog en weet daardoor als geen ander hoe het lichaam en de geest samenwerken. Vertrouwen creëren in je eigen lichaam én geest is dan ook wat haar betreft het doel van haar lessen.

“Nieuw leven is iets heel bijzonders. Om moeder te worden gaat vaak een hele reis aan voor af. Eerst een kinderwens, zwanger worden, de zwangerschap en dan ben je ineens mama. Ik wil vrouwen graag tijdens die weg begeleiden om deze zo soepel en fijn mogelijk te laten verlopen.” 

Voor de geboorte van haar dochter (2016) heeft Noor zich verdiept in hypnobirthing de Mongan method. En bij haar zoontje (2018) heeft zij naast de hypnobirthing technieken ook veel aan mindfulness gehad. Om vrouwen zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden is Noor is hypnobirthing docente en zwangerschapscoach.

 

“Iedere vrouw ervaart haar zwangerschap anders. Waar de één een natuurlijk vertrouwen heeft in haar bevalling, is de ander nog zoekende of vindt het spannend. Hoe je er ook in staat een goeie voorbereiding is altijd fijn. Samen gaan we op zoek wat het beste bij jou/jullie past om jullie bevalervaring zo fijn mogelijk te maken.”

 

Prijs voor de partnerworkshop is € 129, en als je mee doet aan de lesserie Yoga & Mindful Zwanger betaal je € 90

De volgende partner workshop zal medio februari 2023 zijn. Informatie volgt zsm

Vind hier alle informatie en startdata van de lesserie Yoga & Mindful Zwanger 2022 en 2023>> 

Inschrijven voor de partnerworkshop doe je hier>>

Gegevens

Datum:
18 december
Tijd:
13:00 - 16:00
Kosten:
€129

Locatie

Anahathazaal, Laurentiuskerk
Blomstraat 36
Weesp, 1382 AJ
+ Google Maps
Telefoon:
06 215 72 555
Bekijk de site van Locatie