Laden Workshops

« Alle Workshops

  • Dit workshop is voorbij.

Peuteryoga – Speels voor ieder kind van 2,5 jaar tot 4 jaar

11 september 2020 om 12:00 - 12:45

€62,50
Peuteryoga is spelend ontdekken en aandacht krijgen voor eigen gevoelens en de belevingswereld. We gaan op avontuur aan de hand van een thema of prentenboek. We gaan bijvoorbeeld op een strand avontuur, daar gaan we dwars lopen als een krabbetje of stilliggen als een zeester. Of net als Rupsje Nooitgenoeg: van een kruipende rups, in een mooie kleurrijke vlinder veranderen. Beleving en het maken van plezier staat voorop.
De peuterlessen zijn een combinatie van kinderyoga houdingen, zang, dans, massage, tekenen/knutselen, ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Vaak op muziek of aan de hand van een versje/liedje. Het yoga aspect zit hem vooral in dat kinderen leren wat ze fijn vinden, samen leren werken, hun fantasie mogen gebruiken, mogen spelen, flink bewegen en dat ze aan het eind ook even helemaal mogen ontspannen.
De peuterlessen worden op een speelse manier gegeven en sluit dus mooi aan op de belevingswereld van de kleine avonturiers in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar. Tijdens ons avontuur, ontdekken ze hun innerlijke wereld en krijgen er energie van. Het zelfvertrouwen en de concentratie kunnen versterkt worden. De kinderen leren over lichaamsbewustzijn, samenwerken en het uiten van gevoelens.
Data lessen van deze serie 16,23, 30 november, 7 en 14 december 2020.
En een volgende lesserie volgt binnenkort.
Aanmelden: claudia@yogikidz.nl

Maak verder kennis met Juf Claudia hier >> 

Gegevens

Datum:
11 september 2020
Tijd:
12:00 - 12:45
Kosten:
€62,50

Locatie

Pranazaal
Achtergracht 16
Weesp, 1381BN Nederland
+ Google Maps