Laden Workshops

« Alle Workshops

Stiltedag met mantra zingen

2 juli om 09:00 - 17:30

€70

Van ‘human doing’ naar ‘human being’.

Stil. Hoe vaak zijn we nou echt stil? Zonder schermen, telefoons en andere afleidingen? In de huidige maatschappij is dit zeldzaam. We hebben haast in een wereld die al een razendsnel tempo heeft. Ook zijn we geneigd om onze lege tijd op te vullen met muziek, social media, e-mails en appjes. In de trein is naar buiten kijken een uniek fenomeen geworden en dat terwijl vertragen, verstillen en versimpelen zoveel moois met zich meebrengt. Iedere keer als ik de overgang maak van een ‘human doing’ naar een ‘human being’ sta ik versteld van de impact. De rust die ik in mijn lichaam ervaar, de verbinding met mijn gevoelens en emoties, de ruimte voor mijn ademhaling en mijn zintuigen die alles veel scherper lijken waar te nemen.
Deze ervaringen gun ik jou ook. De combinatie van mantra zingen én stilte vind ik een van de meest bijzondere uitingen van mijn werk als Stembevrijder. Op zondag 2 juli ben je heel welkom om samen in de stilte te zijn en te zingen. Ik begeleid je graag van begin tot eind op een innerlijke reis. Elk uur zingen we een simpele mantra die je zo mee kunt zingen of neuriën.

Voor vragen kun je mij mailen op milouvanderveen@gmail.com

Over Milou

Al een aantal jaar geleden rondde ik opleidingen af tot coach en trainer, maar ik had werkelijk geen idee wat ik daar eigenlijk mee wilde, tot ik mijzelf vond als Stembevrijder. Mijn hele leven zing ik al, ik weet niet beter dan dat ik mijn stem gebruik. Pas toen ik in aanraking kwam met Stembevrijding leerde ik wat écht zingen is en hoe helend het effect ervan kan zijn. Als Stembevrijder hoop ik mensen te inspireren om hun hartstochtelijke solo’s niet alleen meer op te voeren voor de wanden van de badkamer, want iedereen kan zingen! We zijn alleen verstrikt geraakt in labels als vals of zuiver, muzikaal of a-ritmisch en goed of slecht, waardoor het gros van de mensen helaas denkt dat dit niet aan hun is besteed. Ik vind het magisch om telkens te mogen aanschouwen hoe het lichaam allang weet ‘hoe het moet’, hoe gevoelens en emoties op een zeer natuurlijke manier geuit kunnen worden door middel van de stem. Ik draag daar samen met mijn gitaar graag aan bij. Naast deze lichaamsgerichte vorm van persoonlijke begeleiding en workshops rondom Stembevrijding, zet ik ook mijn stem en instrumenten in tijdens mantra-avonden/zangcirkels, klankbaden en stilte dagen en geef ik wekelijkse lessen Zangbevrijding.

Boek je plek

Meld je hieronder aan. Let op, geen plekje meer vrij? De wachtlijst werkt goed, Er komen altijd vlak te voren nog annuleringen!
Meld je dan HIER > aan voor de wachtlijst.

Te betalen: € -

 

Gegevens

Datum:
2 juli
Tijd:
09:00 - 17:30
Kosten:
€70

Locatie

Pranazaal
Achtergracht 16
Weesp, 1381BN Nederland
+ Google Maps