The Pranayama Journey. The Force is with you!

Laden Workshops

« Alle Workshops

  • Dit workshop is voorbij.

The Pranayama Journey. The Force is with you!

13 januari om 13:30 - 17:00

pranayama adem weesp

Voor wie is de Pranayama Journey?

Wil jij meer lucht in je leven? Letterlijk en figuurlijk? Wil je dagelijks meer energie tot je beschikking hebben? Heb je tijdens je yogalessen ervaren dat bewust ademen belangrijk is? Wil je dieper en voller kunnen ademen?

Intentie!

De focus bij The Pranayama Journey ligt op het ervaren van de directe verbinding tussen adem en energie, het verstillen van je Mind en het verruimen van je bewustzijn. Je geeft jezelf een enorme energie boost! De intentie van deze workshop is dat jij jouw adem als een krachtige energiebron leert ervaren en gebruiken! Op elke inademing leer je jezelf op te laden met nieuwe frisse levensenergie. En op elke uitademing leer je te ontladen, spanningen los te laten.

Wat gaan we doen en ervaren?

We maken een actieve en avontuurlijke reis langs verschillende Pranayama, adem- en meditatie technieken die de stroom van levensenergie in je lichaam bevrijden en vergroten. Je ontdekt ademblokkades en adempatronen. Je leert beter inademen en uitademen. Met elke in-ademing neem je levensenergie (Prana) in je op en met elke uit-ademing (Apana) laat je los wat je niet langer nodig hebt. Prana doordringt alles in het Universum en staat aan de basis van al het leven: The Force is with you!

Arno Nistal ten VeenJe begeleider

Arno heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van persoonlijke groei, ademwerk, meditatie en yoga. Hij heeft daarin verschillende meesters, sjamanen en leraren ontmoet. Uit al die ervaringen heeft hij nu een serie van meditatie- en ademtechnieken samengesteld tot één prachtige mix: The Pranayama Journey.

Waar, wat en wanneer

Datum: Zondag 13 januari 2019
Tijd: 13.30 – 17.00 uur ( inloop vanaf 13.10)
Lokatie: Lotuszaal, Sleutelsteeg 11, 1381 CJ Weesp
Kosten: € 45 per workshop
Als je ook de workshop De helende kracht van adem volgt op 2 maart 2019 betaal je € 70 voor de twee workshops tesamen.
Docent: Arno ten Veenwww.ademenextase.nl
Inschrijven kan je hier
Lees hier onze algemene voorwaarden

Gegevens

Datum:
13 januari
Tijd:
13:30 - 17:00

Docent

Arno ten Veen

Locatie

Lotuszaal
Sleutelsteeg 11
Weesp, Noord Holland 1381 CJ Nederland
+ Google Maps