Laden Workshops

« Alle Workshops

  • Dit workshop is voorbij.

The Pranayama Journey

23 november 2019 om 13:30 - 17:00

€45
pranayama adem weesp

The Force is with you!

Wil jij meer lucht in je leven? Letterlijk en figuurlijk? Wil je dagelijks meer energie tot je beschikking hebben? Heb je tijdens je yogalessen ervaren dat bewust ademen belangrijk is? Wil je dieper en voller kunnen ademen?

Intentie!

De focus bij The Pranayama Journey ligt op het ervaren van de directe verbinding tussen adem en energie, het verstillen van je Mind en het verruimen van je bewustzijn. Je geeft jezelf een enorme energie boost! De intentie van deze workshop is dat jij jouw adem als een krachtige energiebron leert ervaren en gebruiken! Op elke inademing leer je jezelf op te laden met nieuwe frisse levensenergie. En op elke uitademing leer je te ontladen, spanningen los te laten.

Wat gaan we doen en ervaren?

We maken een actieve en avontuurlijke reis langs verschillende Pranayama, adem- en meditatie technieken die de stroom van levensenergie in je lichaam bevrijden en vergroten. Je ontdekt ademblokkades en adempatronen. Je leert beter inademen en uitademen. Met elke in-ademing neem je levensenergie (Prana) in je op en met elke uit-ademing (Apana) laat je los wat je niet langer nodig hebt. Prana doordringt alles in het Universum en staat aan de basis van al het leven: The Force is with you!

Arno Nistal ten VeenJe begeleider

Arno heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van persoonlijke groei, ademwerk, meditatie en yoga. Hij heeft daarin verschillende meesters, sjamanen en leraren ontmoet. Uit al die ervaringen heeft hij nu een serie van meditatie- en ademtechnieken samengesteld tot één prachtige mix: The Pranayama Journey.

Hier lees je meer informatie over docent Arno 

Inschrijven voor deze workshop

Schrijf je in d.m.v. onderstaand formulier en betaal direct via iDeal.

Te betalen: € -

 

Gegevens

Datum:
23 november 2019
Tijd:
13:30 - 17:00
Kosten:
€45

Docent

Arno ten Veen

Locatie

Laurentiuskerk
Blomstraat 36
Weesp, 1382 AJ
+ Google Maps
Telefoon:
06 215 72 555
Site:
www.yogatoday.nl