Vrijdag 21 juni Wereld Yoga Dag

Laden Workshops

« Alle Workshops

  • Dit workshop is voorbij.

Vrijdag 21 juni Wereld Yoga Dag

21 juni om 19:00 - 20:00

Gratis

Vrijdag 21 juni voor iedereen een gratis uurtje yoga op de Groene Punt

Vrijdag 21 juni is de start van de zomer (zonnewende) en Internationale Yoga Dag. Dat vieren we met een gratis les op de Groene Punt in Weesp.
Wereldwijd zijn er deze dag duizenden yoga-events, zetten yogascholen de deuren open om samen bij te dragen aan een mooiere wereld. Misschien is het een leuke kennismaking voor jou of een vriend of vriendin met yoga.

Achtergrond

21 juni is door de Verenigde Naties officieel uitgeroepen tot internationale yogadag. Sindsdien worden op de langste dag van het jaar over heel de wereld bijzondere yogalessen georganiseerd. Het doel van deze yogadag is om bij te dragen aan een betere wereld die begint bij jezelf.

Onderzoek toont aan dat de energie van groepen die samen yoga of meditatie beoefenen een positieve invloed heeft op hun omgeving. Dus kom vandaag naar les en neem iemand mee die je yoga gunt: ouders, broers of zussen, vrienden, buren, de bakker of de melkboer. Voel de verbindende energie als je  samen met duizenden anderen yoga doet. En draag je steentje bij aan een betere wereld.

Locatie en docent

Op de Groene Punt aan de Vecht, hartje Weesp.
Isolde Zandee geeft yogales in de openlucht. Ze is een echte buiten yogi en weet iedereen van beginner tot gevorderd mee te nemen in een fijne les.

Meenemen
Een yogamat of grote handdoek, flesje water en een open mind.

Kosten
Geen

    

 

Gegevens

Datum:
21 juni
Tijd:
19:00 - 20:00
Kosten:
Gratis

Docent

Isolde Zandee

Locatie

Groene Punt
Weesp, 1381 LX