Laden Workshops

« Alle Workshops

Yoga & Mindful Zwanger – 6 lessen

27 juni om 19:00 - 20:30

€255

Hoe fijn zou het zijn als jij met vertrouwen de geboorte van jullie kindje tegemoet ziet? De lesserie Yoga & Mindful Zwanger bestaat uit 8 lessen waarin je even echt stil kan staan bij de komst van de baby en alles los kan laten van de dag, week ervoor en wat nog komen gaat. De lessen van Yoga & Mindful Zwanger hebben als basis die ontspanning in combinatie met alle belangrijke informatie rondom je zwangerschap, bevalling en de periode erna.

Door veel studie en eigen ervaring is Noor Cornelissen een expert geworden op het gebied van zwangerschap, geboorte en de postpartum periode. Noor is moeder van twee kleine boefjes, pyscholoog, zwangerschapscoach en gecertificeerd HypnoBirthing docente. Wil je meer weten of haar of haar bedrijf Nine Moons kijk dan hier. Door haar werk als psychologe weet ze wat de kracht is van je eigen geest. De transitie naar het moederschap is een hele bijzondere ervaring, die maar weinig vrouwen onberoerd laten. Een goede voorbereiding is wat Noor betreft dan ook essentieel, en niet alleen op de geboorte maar ook op het aanstaande moederschap.

Haar methode bestaat uit het overdragen van kennis, yoga, mindfulness & ademhalingstechnieken. Noor gaat in haar lessen uit van drie basics die essentieel zijn voor de bevalling: ontspanning, ademhaling en mindset. Elke les draait dan ook om deze drie elementen. Daarbij staat Noor in de lessenreeks uitgebreid stil bij alle belangrijke thema’s omtrent je zwangerschap, geboorte en postpartum. De lesserie Yoga & Mindful Zwanger is dus ook echt een complete zwangerschapscursus, die je door het gehele proces meeneemt dat komt kijken bij de komst van nieuw leven.Het belangrijkste daarbij is vertrouwen krijgen in je eigen lichaam en vooral ook in je mentale kracht. Met praktische tips en tools, als ook bepaalde technieken en (ademhalings)oefeningen.
Kijk voor meer informatie over Noor op haar website NineMoons>>

Voor wie? Vanaf 20 weken kan je deelnemen. De cursus is zowel bedoeld voor vrouwen die voor het eerst zwanger zijn als voor vrouwen die al eerder bevallen zijn.

En je partner? Je partner is onmisbaar en speelt een belangrijke rol in het geboorteproces. Aanvullend op de cursus is er een uitgebreide Partnerworkshop: bevallen. Elke lesserie sluiten we af met een workshop met partner van 3 uur. Je leert hoe jullie samen een actieve rol kunnen spelen in jullie eigen geboorte-ervaring en je ook kunt voorbereiden op de het aankomend ouderschap.

Lesdata en meer informatie:

Kosten De kosten van de lesserie zijn € 255
Als je ook de partnerworkshop doet betaal je €345
Lesdata
dinsdag 27 juni, 4, 11, 18, 25 juni en 1 juli 2023
Opvolgende lesserie start de zwangerschapsverlof van Noor medio december 2023
Minimaal 5 deelnemers en maximaal 10
DE SERIE EN WORKSHOP WORDEN VERGOED DOOR DE MEESTE ZORGVERZEKERAARS.
Lesdata partnerworkshop vind je op de website vaan Noor>>
Meer over docent Noor Cornelissen>>

Inschrijven voor deze serie doe je via de Website van Noor>>

 

Gegevens

Datum:
27 juni
Tijd:
19:00 - 20:30
Kosten:
€255

Locatie

Pranazaal
Achtergracht 16
Weesp, 1381BN Nederland
+ Google Maps