Zwangerschapsyoga 8 Weekse cursus

Laden Workshops

« Alle Workshops

  • Dit workshop is voorbij.

Zwangerschapsyoga 8 Weekse cursus

24 mei om 19:30 - 21:30

€165
zwangerschapsyoga weesp, diemen, muiden, muiderberg, bussum, duivendrecht, amsterdam zuid oost

Over de cursus

Je bent zwanger, gefeliciteerd! Je lichaam verandert en het kindje in je buik groeit en ontwikkelt zich. Een zwangerschapscursus is fijn je tijdens je zwangerschap en helpt je goed voorbereiden op je bevalling en de eerste tijd daarna. Zwangerschapsyoga is niet “zweverig” en is er vooral op gericht je met beiden benen op de grond te laten staan. De lessen maken je spieren soepel en sterk en ze geven je innerlijk kracht en balans om je zwangerschap en bevalling zo prettig en ontspannen mogelijk te laten verlopen. De cursus bevat onder andere:

  • Bewustmaking van veranderingen die zwangerschap emotioneel en lichamelijk meebrengt.
  • Kennis over optimale adem (en stimuleer je bv doorbloeding, masseert je baby, spieren en organen waardoor klachten als obstipatie, onrustige of kramp in benen, vocht vasthouden en pijn in je onderrug kan verminderen of verdwijnen)
  • Verschillende ademtechnieken voor tijdens de zwangerschap en geboorte.
  • Oefeningen voor je houding en concentratie. Bewustwording en leren gebruiken van je bekkenbodem, aanspanning en ontspanningsoefeningen, leren omgaan met angst en pijn.
  • Kennis over verloop van zwangerschap en geboorte.
  • Partnerles. Je partner krijgt leert over veranderingen van jouw zwangere lichaam, belang van optimaal ademen en leert observeren en masseren. Hierdoor kan je partner je ondersteunen bij dingen als vermoeidheid, pijn en eventueel tijdens de bevalling.

Wanneer & wat

We starten meerdere lesserie’s per jaar. Iedere zwangerschap heeft z’n eigen planning, bel als je twijfelt. Als je niet bij alle lessen kunt zijn, kan de docent er bijna altijd voor zorgen dat je toch alle lesstof ervaart. Ook kunnen er lessen ingehaald worden in een andere (ontspannen) yogales waar de docent jou speciaal kan begeleiden.
Lesserie vrijdag 24, 31 mei, 7, 14, 21, 28 juni en 5 (partnerles) en 12 juli. Docent Valerie
Deelnemers Minimaal 5, maximaal 12
Leerlingen van YogaToday krijgen 10% korting
Aanmelden kan je hier >>

Sommige ziektekostenverzekeraars vergoeden een deel van de kosten. Informeer bij je verzekeraar.

De volgende lesserie begint op donderdag 26 september

 

Gegevens

Datum:
24 mei
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€165

Locatie

Pranazaal
Achtergracht 16
Weesp, 1381BN Nederland