Yin Yoga in Ijburg

Unieke locatie

Proefles mogelijk

Diverse stijlen en niveaus

Wil je starten met Yin yoga in de buurt van IJburg? Bij onze yogastudio YogaToday in Weesp, vlak bij Amsterdam, ben je van harte welkom voor het volgen van een gratis proefles Yin yoga. In ons uitgebreide aanbod aan verschillende vormen yoga, pilates en meditatie vind je zeker een les die geschikt is voor je. Wij bieden lessen aan voor beginners en gevorderden.

Downdog

Yogaposities langer vasthouden tijdens Yin yoga in regio IJburg en Amsterdam

Tijdens een (proef)les Yin yoga in onze yogastudio in de buurt van Amsterdam, bereik je diepere niveaus in je lichaam, zoals je gewrichten, het bindweefsel en de meridianen. Zo kunnen energetische blokkades opgeheven worden. De meeste houdingen tijdens deze yogales zijn zittend of liggend. Dankzij Yin yoga in regio IJburg, verbetert de doorstroming van je energie en levenskracht. Bovendien stimuleert het de organen en kalmeert het de geest. Net als de andere yogavormen in onze yogastudio in regio Amsterdam-Zuidoost, zorgt deze yogavorm voor een balans tussen lichaam en geest.

Op zoek naar een yoga workshop?

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

Vraag een proefles aan

Wil je ontdekken of Yin yoga in Weesp, nabij IJburg en Amsterdam iets voor jou is? Vraag een proefles aan en kom langs in onze yogastudio in een kerk in regio Amsterdam. Wij geven onze lessen zowel binnen in de kerk als buiten, maar je kunt ook online meedoen. Je benadert ons ook als je met je medewerkers lessen bedrijfsyoga in Amsterdam wilt volgen. Neem contact met ons op als je vragen hebt door ons te bellen op 06-21572555 of vul ons contactformulier in.

Happinez