Over YogaToday

YogaToday zit met 2 studio’s in  het mooie vestingstadje Weesp vlakbij Amsterdam. Je kunt er veel yogastijlen beoefenen vanuit onze visie dat iedereen andere behoeften heeft en anders gebouwd is. Iedereen kan een les vinden die bij hem of haar past. Van intensief tot ontspannend, van therapeutisch tot speels, van authentiek tot hedendaags. Lessen zijn creatief en veilig. Van oeroude oefeningen en inzichten verrijkt met de vormen en inzichten van deze moderne tijd. Centraal staan gezondheid, welzijn, vitaliteit, rust, respect, vrijheid en plezier. Alle docenten zijn nationaal en/of internationaal gekwalificeerd.

Er zijn twee grote lichte studioruimtes die ieder op 3 minuten lopen van elkaar liggen. De Pranazaal is voorzien van vloerverwarming en een aangrenzende tuin. Een derde ruimte biedt plaats voor consulten en behandelingen. Deze ruimtes kunnen gehuurd. worden voor ‘yoga-gerelateerde activiteiten’. Er is een kleine yogawinkel met plek om ook een kopje thee te drinken. YogaToday is goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto. Met de trein is het maar 12 -15 minuten van Amsterdam Centraal en Muiderpoort. Vanaf het station zijn zowel de Pranazaal als Lotuszaal 5-8 minuten lopen. Vlakbij is parkeren grotendeels gratis en parkeerkosten in Weesp zijn laag.

YogaToday is opgericht door Isolde Zandee en levenspartner Herman Lankwarden. Vanuit hun doel en wens mensen in aanraking te brengen met yoga. Zodat meer mensen de weldaad van yoga en meditatie in hun leven mogen ervaren. Sinds de start in maart 2014 groeide het centrum al snel naar 2 locaties. “We willen er wel voor waken geen ‘yogafabriek’ te worden! Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk.”

September 2019 verhuist de Lotuszaal naar de prachtige Laurentiuskerk in het centrum. Naast de huidige lesvormen wordt  met de tijd ook Hotyoga, Stoelyoga en Ashtanga gegeven. De Pranazaal blijft bestaan.