Zomeractie: € 15 per week onbeperkt les

In juli en augustus voordelige lessen Yoga, -Pilates en -Qigong

Zomerlessen zijn fijn, en helemaal als je thuis vakantie houdt!  Voor € 15 per week, kan je onbeperkt lessen volgen: Binnen, buiten en Online. Binnen in de Laurentiuskerk het fijn van temperatuur en de Buitenlessen >> in de wei of op het strand is het helemaal een minivakantie. Je kunt ook lessen Online  >> volgen als je liever een keertje thuis blijft. Er is iedere dag les.

Hoe werkt de Zomeractie?

Je kunt ieder moment instappen voor € 15 per week. Minimale afname is 2 weken aaneengesloten in de periode juli t/m augustus. Maak eerst een account aan via onze pagina tarieven en volg alle stappen. Je kan hier je Zomerkaart  aanschaffen>>

Heb je al een abonnement of lessenkaart ?

Als je al een abonnement hebt, kan je met bijbetaling van 5 euro per week onbeperkt komen. Minimale afname is  2 weken aaneengesloten in juli en augustus. Mail>> ons je gegevens en het aantal weken dat je extra wilt komen. We passen dit aan in je account en je bijbetaling voldoe je via een betaalverzoek (tikkie) . Als je al een Onbeperkt abonnement hebt, heb je dit voordeel al.

Als je net een Reguliere lessenkaart hebt gekocht en je wilt overstappen op deze actie, dan kan dat. Mail>> ons dan ook je gegevens en welke weken je extra wilt komen. Van je huidige leskaart verlengen we de geldigheidsdatum verlengen met het aantal weken dat je van de actie gebruik maakt. Wil je een andere oplossing? Bel dan even met Sigrid of Isolde op 06- 215 72 555.

We wensen je heel veel plezier met de Zomerlessen!