Augustus Zomeryoga Actie

 

Kom onbeperkt yoga bij ons doen in augustus!

Zomeryoga is fijn, en helemaal als je thuis vakantie houdt! Speciaal omdat het al zo lang warm is, hebben we nu deze actie bedacht. Voor € 15 per week, kan je een week lang onbeperkt yoga bij ons komen doen. De studio’s zijn fijn van temperatuur en bij onze lessen  Buitenyoga >> is het helemaal een minivakantie. Op ons Zomerrooster >> kan je alle lessen vinden waar en wanneer. Er is iedere dag les.

Hoe werkt de actie?

Bij je eerste les in de studio of bij de buitenyoga kan je een kaart voor Zomeryoga aanschaffen.
Je betaald ter plekke voor het aantal weken dat je de kaart wilt gebruiken.
Minimale afname is 2 weken aaneengesloten in de maand augustus. En als er een paar daagjes doorlopen in september, zullen we daar niet moeilijk over doen 🙂

Heb je net een zomerkaart, lessenkaart of heb je een basisabonnement?

We hebben deze actie zomeryoga spontaan bedacht. En wisten het nog niet toen jij een kaart bij ons kocht. Als je net een kaart hebt gekocht en je wil overstappen op deze actie, dan kan dat.
Je docent zal op je huidige leskaart de geldigheidsdatum verlengen met het aantal weken dat je van de actie gebruik maakt. Wil je een andere oplossing? Bel dan even met Isolde op 06- 215 72 555.

Als je een Basisabonnement hebt, kan je met bijbetaling van 5 euro per week ook onbeperkt komen. Minimale afname is circa 2 weken aaneengesloten in de maand augustus.  En als er een paar daagjes doorlopen in september, zullen we daar niet moeilijk over doen. Je mailt ons dat je gegevens en het aantal weken dat je extra wilt komen. We nemen dat dan mee met de eerstvolgende incasso. Als je al een Onbeperkt abonnement hebt, heb je dit voordeel al.

We wensen je heel veel plezier met Zomeryoga!