Zwangerschapsyoga nabij Amsterdam-Zuidoost

Ben je op zoek naar een studio waar je zwangerschapsyoga in Weesp, nabij Amsterdam-Zuidoost, kunt volgen? Dan helpen we je bij YogaToday heel graag verder. We bieden naast rustgevende zwangerschapsyoga ook andere yogavormen en workshops aan in Weesp, nabij Amsterdam-Zuidoost. Met lessen op diverse niveaus is het voor iedereen mogelijk om mindfulness en yoga uit te oefenen. Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor meer informatie of meld je snel aan voor een gratis proefles! Je kunt zelfs bij ons terecht als je een opleiding tot yogadocent wilt volgen.

zwangerschapsyoga

Ontspan je hele lijf met zwangerschapsyoga in regio Amsterdam-Zuidoost

Sta echt even stil bij de komst van je baby door zwangerschapsyoga te volgen bij ons in Weesp, vlak bij Amsterdam-Zuidoost. Wij leren je alle zorgen los te laten. De drie basiselementen van deze vorm van yoga zijn ontspanning, ademhaling en mindset, in combinatie met alle belangrijke informatie rondom je zwangerschap, bevalling en de periode erna. We verzorgen onze lessen zwangerschapsyoga in fijne, mooie, ruime en goed geventileerde lesruimtes op een fraaie locatie in Weesp, in de omgeving van Amsterdam-Zuidoost.

Op zoek naar een yoga workshop?

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

Meld je eenvoudig aan voor een proefles naar keuze

Wil je de lesserie Yoga & Mindful Zwanger volgen? Neem contact met ons op voor meer informatie of om je direct in te schrijven. Ben je benieuwd welke andere lessen we zoal aanbieden? Neem contact met ons op voor meer informatie. Dit doe je door online ons contactformulier in te vullen of bel ons op 06-21572555. We helpen je graag verder.

Happinez