Buitenlessen

Buitenles is net een minivakantie.
Dus ga mee de wei in en geniet!

Nog even geduld en dan mogen we naar buiten. Alles is voorbereid om meteen en veilig van start te kunnen. We verheugen ons enorm om iedereen te zien en vooral te genieten van les met elkaar.

Lessen yoga, pilates en qigong

De lessen zijn op een prachtig gelegen stuk weiland in de Vechtvallei van Biologische boerderij De Groene Griffioen.¬†In de ochtendstilte of avondzon, wind door je haren, zuurstof in de lucht, zwaluwtjes vliegend om je heen en de zon die je langzaam opwarmt. Je ervaart de vijf elementen: aarde, water, vuur, lucht, ruimte (ether). Oefenen in de natuur helpt je weerstand te verhogen en immuunsysteem te verbeteren en … het is hartstikke lekker en leuk ūüôā
De lessen zijn voor iedereen geschikt. Wie een tandje bij wil zetten, krijgt extra uitdaging en wie rustiger aan wil doen, kiest andere varianties die je docent je aanreikt.

Ins en outs

  • Wanneer: zie lesrooster >>¬†We zien je graag 5-10 minuten tevoren, zodat iedereen op tijd op z’n matje zit met voldoende afstand.
  • Aanmelden: via Momoyoga>>
  • Kosten: Leerlingen van YogaToday op abonnement, lessenkaart.¬†¬†Losse les ‚ā¨ 15.¬†Je lesgeld gepast of via een Tikkie.
  • Meenemen: Mat of handdoek met een stukplastic voor als de grond vocht is, petje/zonnebril, iets warms (dekentje /vestje) en te drinken mee.
  • Adres: Biologische boerderij De Groene Griffioen, 100 meter verder/dichterbij. Circa ter hoogte van Lange Muiderweg nr. 590¬†bij de blauwe vlag.
  • Parkeren: Kom zoveel mogelijk op de fiets, die kan je bij het weiland kwijt. Auto parkeren kan bij De Groene Griffioen. Kan je gelijk lekkere gezonde biologische boodschappen doen van lokale ondernemers ūüôā De openingstijden zijn >>¬†Grote kans dat je onze docent Pilates Wendela ontmoet, het is de boerderij¬†van haar gezin. De Groene Griffioen>>
  • Geen les bij regen, veel wind of te natte grond. Kijk in Momoyoga bij twijfel en voor een vervangende les online of zodra het mag: in de studio.

Inspiratie: Lees waarom Buitenyoga zo fijn is

Echt aarden met buitenyoga
We zijn al zoveel binnen
Blije draken op het strand
Voor vriendschap heb je ruimte nodig

Vanaf juli ook zondag’s op het strand

Tegen die tijd volgt een update van onderstaande informatie.

Sunday Morning Beach Flow
Een heerlijke les buitenyoga voor iedereen. Wie een tandje bij wil zetten, krijgt extra uitdaging en wie rustiger aan wil doen, kiest andere varianties die je docent je zal aangeven.
Waar, wanneer  & tijd Strand Muiderberg, 10.00 Р11.15 uur, juli & augustus
Docent wisselende docenten, wie & wanneer zie lesrooster Momoyoga
Kosten, aanmelden, wat meenemen en corona zie onderaan bij Ins & Outs

Kinderyoga feest op het strand
Sssst…niet zeggen… buitenyoga is eigenlijk een feestje! En kinderyoga buiten helemaal. Avontuur, bewegen, plezier, ontspanning. Misschien wel terwijl papa of mama een stukje verderop yoga doet.
Waar & wanneer data zondagen volgen, 10.00 Р11.15 uur, juli & augustus
Strand Muiderberg, vlak naast de Zeemeeuw
Leeftijd 4- 12 jaar
Kosten¬†‚ā¨ 15,- inclusief limonade en een stukje fruit