Lesrooster

Actueel: ivm Coronavirus Online Yogalessen

De YogaToday studio’s zijn vooralsnog  t/m 6 april, ivm Covid-19 gesloten.
Leerlingen van YogaToday kunnen onbeperkt de online lessen volgen. Niet- leerlingen kunnen zich hiervoor aanmelden en na betaling meedoen.Wat later volgen ook live lessen. Via de button hieronder actuele informatie. We wensen iedereen, rust wijsheid en een mooie thuis practice 🙂

_____________________________________________

Hieronder: YogaToday lesrooster pre- en post Corona crisis

LESROOSTER EN NAAR LES

Klik op de lesnaam voor lestijd en locatie. Volg de stappen in Momoyoga om een account te maken,  betaalwijze te kiezen en lesplek te reserveren. Je ontvangt een mailbevestiging. Is een les vol, kan je op de wachtlijst, je ontvangt een e-mail als er plek is. Er zijn altijd 2 inloop plekken. De PDF hieronder is ons standaard weekrooster en het ‘boek nu rooster’ bevat actuele wijzigingen.

 

Meedoen met lessen bij YogaToday?

Je bent welkom. Schrijf je in via onderstaande button. Je les: 15 minuten tevoren opent de voordeur en 5 minuten tevoren zien we je graag op je mat, de voordeur sluit dan. Draag slippers in het trappenhuis, matten zijn aanwezig.

Les boeken

Nog geen lid? Schrijf je in via onderstaande button.

Lid worden

Everybody is welcome. From beginner to advanced practitioner. You can always call us for advise which class suits you: 06 – 215 72 555.

Tarieven

Proefles / Losse les € 16
Introductiekaart € 60 | 10 lessen
10 lessenkaart € 135
Unlimited membership € 67,50 pm |onbeperkt lessen
Membership € 49,50 pm | 5 lessen
Minima & student € 37,50 pm | 5 lessen

Betalen met PIN

Tarieven