Over YogaToday

YogaToday zit in het centrum van het mooie vestingstadje Weesp (Amsterdam) aan rivier de Vecht. In de prachtige Laurentiuskerk. Centraal staan gezondheid, welzijn, vitaliteit, rust, respect, vrijheid en plezier. Je kunt veel yogastijlen beoefenen vanuit onze visie dat iedereen andere behoeften heeft en anders gebouwd is. Van intensief tot ontspannend, van therapeutisch tot speels, van authentiek tot hedendaags. Lessen zijn creatief en veilig, oeroude oefeningen en inzichten verrijkt met kennis en inzichten van deze tijd. Alle docenten zijn nationaal en/of internationaal gekwalificeerd.

Ruimtes kunnen ook gehuurd voor ‘yoga-gerelateerde activiteiten’. YogaToday is goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto. Met de trein is het maar 12 -15 minuten van Amsterdam Centraal en Muiderpoort. Vanaf het station is het 5-7 minuten lopen naar de studio’s. Vlakbij is parkeren grotendeels gratis en parkeerkosten in Weesp zijn laag.

YogaToday is opgericht door Isolde Zandee en levenspartner Herman Lankwarden. Vanuit hun doel en wens mensen in aanraking te brengen met yoga. Zodat meer mensen de weldaad van yoga en meditatie in hun leven mogen ervaren. Sinds de start in maart 2014 groeide het centrum al snel naar 2 locaties. “We willen er wel voor waken geen ‘yogafabriek’ te worden! Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk.”

In 2016 werden ze gevraagd met YogaToday de Laurentiuskerk te betrekken. Daar zeiden ze direct volmondig ‘ja’ op. Met behulp van crowdfunding zit de yogaschool inmiddels in dat prachtige gebouw voorzien van alle luxe en comfort.

De locatie op de Achtergracht is er ook nog vanwege de begane grond daar, wat prettig is voor mensen die niet goed ter been zijn. Als yogaschool vinden we dat we een maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben.
Voor de Achtergracht ligt ook een kant en klaar plan de zaal in te richten voor Hot Yoga. We zullen dat op een rustiger moment na de corona-avonturen.