Ruimte huren

Op zoek naar een bijzondere en fijne locatie? 

Kom eens bij YogaToday kijken!

Wij bieden een prettige en bijzondere ruimte voor particuliere of zakelijke bijeenkomsten en evenementen die in lijn zijn met onze missie.
YogaToday heeft 2 locaties namelijk; de Laurentiuskerk met 2 inspirerende ruimtes en de Pranazaal op de Achtergracht met een geheel andere maar ook heel fijne sfeer. Voor bijvoorbeeld yoga-events zijn we voorzien van alle props, ook CAY en Aerial en een hele fijne energie.

Beide locaties zijn in het hart van het net zo mooie vestingstadje Weesp (Amsterdam) dichtbij het NS station en met volop parkeergelegenheid. (€1,20 per uur, € 7,50 een dag en op 10 minuten lopen € 0)

Neem voor al je vragen en ideeën vooral contact met ons op, we helpen je graag verder met het succes van jullie evenement. En als je wilt kunnen we met je mee denken ook met betrekking van andere locaties in de buurt waar we mee samen werken zoals bv horecagelegenheden, buitenruimtes, watersport aanbieders en ga zo maar door. 

Met deze FOTO’s kun je alvast wat van de sfeer proeven. En hier kan je alvast wat lezen over mogelijkheden & tarieven en verhuurvoorwaarden. Bel ons gerust voor overleg als we even met je mee moeten denken of andere financiële afspraken.

Bel of mail voor meer informatie met Sigrid of Isolde: info@yogatoday.nl of 06 – 215 72 555 (maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur)