Ruimte huren

Een ruimte in een kerk huren

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie en wil je een kerk huren nabij Weesp? Wij bieden een prettige en bijzondere ruimte aan voor particuliere of zakelijke bijeenkomsten en evenementen die in lijn zijn met onze missie. YogaToday heeft twee locaties, namelijk de Laurentiuskerk met twee inspirerende ruimtes en de Pranazaal op de Achtergracht met een geheel andere maar ook heel fijne sfeer. Voor bijvoorbeeld yoga-events zijn we voorzien van alle props en een hele fijne energie. Ook voor CAY en Aerial Yoga beschikken wij over de benodigde materialen. Beide locaties zijn in het hart van het net zo mooie vestingstadje Weesp (Amsterdam) dicht bij het NS-station en met volop parkeergelegenheid (€1,20 per uur, € 7,50 per dag  en gratis parkeren op 10 minuten lopen).

Een kerk huren als locatie voor verschillende evenementen

Het huren van een ruimte in een kerk als locatie voor je yogaworkshops, meditatie en klankconcerten kan een verrijking zijn voor je event. Kerken staan al eeuwenlang symbool voor spiritualiteit en rust, wat een harmonieuze sfeer geeft aan je evenementen en de ideale ruimte biedt voor yoga. Je kunt onze ruimte bovendien ook huren voor pilates en diverse andere activiteiten. De hoge plafonds, prachtige architectuur en indrukwekkende akoestiek kunnen de ervaring voor je deelnemers intensiveren. Daarnaast biedt een kerk vaak een unieke en serene setting die je nergens anders kunt vinden. Wanneer je besluit om in een kerk een ruimte te huren, bijvoorbeeld voor yoga in een kerk, ben je niet alleen verzekerd van een bijzondere locatie, maar steun je vaak ook het behoud van zo’n monumentaal gebouw. Zo combineer je op een prachtige manier het spirituele met het praktische door onze kerk te huren als locatie voor jouw event.

Stel ons gerust jouw vragen

Neem voor al je vragen en ideeën vooral contact met ons op, we helpen je graag verder met het succes van jullie evenement. En als je wilt, kunnen we met je meedenken met betrekking tot andere locaties in de buurt waar we mee samenwerken zoals horecagelegenheden, buitenruimtes, watersportaanbieders en ga zo maar door. Met deze foto’s kun je alvast wat van de sfeer proeven. En hier kan je alvast wat lezen over mogelijkheden & tarieven en verhuurvoorwaarden. Bel ons gerust voor overleg als we even met je mee moeten denken of andere financiële afspraken. Bel of mail voor meer informatie met Sigrid of Isolde: info@yogatoday.nl of 06 – 215 72 555 (maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur).