Contact

YogaToday

Je vind ons in het centrum van het mooie oude Vechtstadje Weesp (Amsterdam). Onze 2 studio’s zijn  een paar minuutjes lopen van elkaar.

Laurentiuskerk
Anahatha-, Lotus- en Ohmzaal
ingang aan de zijkant: Blomstraat 36, 1382 AJ Weesp
Pranazaal 
Achtergracht 16A, 1381 BN Weesp

Bel, sms of app ons maandag t/m vrijdag van 09:00 – 18:00 uur op 06 – 215 72 555
Mail:  hallo@yogatoday.nl of via het contactformulier hieronder. Indien vertrouwelijk: isolde@yogatoday.nl
Zie ons lesrooster voor de openingstijden.

Bereikbaarheid

Goed bereikbaar met openbaar vervoer: trein, metro, fiets en auto.

Dichtbij vanuit Amsterdam, Zuid-Oost, Muiden, Muiderberg, Gaasperplas, IJburg, Watergraafsmeer, Diemen, Duivendrecht, Driemond, Nigtevecht, Nederhorst denBerg, Abcoude, Naarden, Huizen, Blaricum, Laren Hilversum en Bussum, het Gooi en de Vechtstreek.

Per trein en metro

De trein is maar 10 – 15 minuten van Amsterdam Centraal en Muiderpoort. Afhankelijk welke zaal is het 5 – 7 minuten lopen vanaf station Weesp.
Vanuit de metro kan je via station Diemen-Zuid en Duivendrecht overstappen op de trein naar Weesp voor 1 halte.

Per auto

Weesp is direct bereikbaar via de A1 (afslag Weesp) en de A9 (afslag Weesp). Regionaal verkeer kan ook gebruikmaken van de provinciale weg tussen Hilversum en Amsterdam (N236) en Oostkanaaldijk langs het Amsterdam-Rijnkanaal tussen Loenen en Weesp.
Parkeren De binnenring van het centrum is betaald parkeren. Kosten voor parkeren zijn laag in Weesp € 1,20 per uur op ma. t/m vr. 10.00-20.00 uur (7,50 per dag), zaterdag 10.00-17.00 uur, zondag gratis. Bij P&R van het treinstation is parkeren altijd gratis van 06.00 tot 02.00 uur. Gelegen aan achterkant station en is 10 minuten lopen naar de studio.  Buiten het historische centrum is parkeren ook goedkoper (circa 10-15 minuten lopen naar de studio’s).  Zie alle Parkeerinformatie via deze link.

Eten, drinken en slapen

Kom je voor een event of opleiding dan helpen we je graag een beetje wegwijs te maken met onze selectie. Er is uiteraard veel meer in Weesp! Zie onze tips via deze link.

Locatie Laurentiuskerk

Locatie Pranazaal

Contactformulier