Contact

YogaToday

Je vind ons in het centrum van het mooie oude Vechtstadje Weesp, tegenwoordig ook Amsterdam. De meeste lessen zijn in de Laurentiuskerk. Silver Yoga, Aerial Yoga en -komt- Hot Yoga zijn in de Pranazaal.

Laurentiuskerk ingang aan de zijkant: Blomstraat 36, 1382 AJ Weesp/Amsterdam
Pranazaal 
Achtergracht 16A, 1381 BN Weesp/Amsterdam

Bel, sms of app ons maandag t/m vrijdag van 09:00 – 18:00 uur op 06 – 215 72 555
Mailen kan via het contactformulier hieronder.
Zie ons lesrooster voor de openingstijden.

Bereikbaarheid

Goed bereikbaar met openbaar vervoer: trein, metro, fiets en auto.

Dichtbij vanuit Amsterdam, Zuid-Oost, Muiden, Muiderberg, Gaasperplas, IJburg, Watergraafsmeer, Diemen, Duivendrecht, Driemond, Nigtevecht, Nederhorst denBerg, Abcoude, Naarden, Huizen, Blaricum, Laren Hilversum en Bussum, het Gooi en de Vechtstreek.

Per trein en metro

De trein is maar 10 – 15 minuten van Amsterdam Centraal en Muiderpoort. Afhankelijk welke zaal is het 5 – 7 minuten lopen vanaf station Weesp.
Vanuit de metro kan je via station Diemen-Zuid en Duivendrecht overstappen op de trein naar Weesp voor 1 halte.

Per auto

Weesp is direct bereikbaar via de A1 (afslag Weesp) en de A9 (afslag Weesp). Regionaal verkeer kan ook gebruikmaken van de provinciale weg tussen Hilversum en Amsterdam (N236) en Oostkanaaldijk langs het Amsterdam-Rijnkanaal tussen Loenen en Weesp.

Parkeren
In het centrum is het op enkele plaatsen gratis parkeren. Neem rustig je tijd voor je naar je eerste les komt om het parkeren een beetje te verkennen. Kosten voor parkeren zijn laag in Weesp € 1,20 per uur op ma-do 10.00-18.00 uur, vrij 10.00- 20.00 uur, za 10.00-17.00 uur.
Gratis en meer parkeergelegenheid op 8-10 minuten lopen naar YogaToday: P&R-terrein Leeuwenveldseweg (loop door het treinstation naar YogaToday), Hugo de Grootlaan. In 2020 worden tarieven en betaalde parkeerplekken in Weesp aangepast.

Locatie Laurentiuskerk – Anahatazaal – Lotuszaal – Ohmzaal

Locatie Achtergracht – Pranazaal

Contactformulier

Betaling doen?

Ons rekeningnummer is NL89 RABO 0101 3619 98 t.n.v. YogaToday.
Vermeld daar naam en datum van de cursus/workshop en je naam waarmee je je hebt opgegeven.