Contact

 YogaToday

Pranazaal Achtergracht 16A, 1381 BN Weesp
Lotuszaal Sleutelsteeg 11, 1381 CJ Weesp
Bellen kan op 06 – 215 72 555
Mailen kan via het contactformulier hieronder.
Zie ons lesrooster voor de openingstijden.

YogaToday ligt in het centrum van het mooie oude Vechtstadje Weesp. We zijn goed bereikbaar met fiets, openbaar vervoer en auto.
Met de auto en fiets zijn we prima bereikbaar vanuit Muiden, Muiderberg, Amsterdam, Zuid-Oost, Gaasperplas, IJburg, Watergraafsmeer, Diemen, Duivendrecht, Driemond, Nigtevecht, Nederhorst den Berg, Abcoude, Naarden, Huizen, Blaricum, Laren Hilversum en Bussum, het Gooi en de Vechtstreek.
Met de trein is het maar 10 – 15 minuten van Amsterdam Centraal en Muiderpoort. Afhankelijk welke zaal is het 5-8 minuten lopen vanaf station Weesp.

Locatie Achtergracht – Pranazaal

Er is parkeergelegenheid in straten rondom het Yogacentrum en een gratis parkeerdek om de hoek van de Achtergracht bij Albert Heijn (opgang op de Groeneweg). Ook bij het Station is ruime parkeergelegenheid. Het grootste deel van de Achtergracht is gratis parkeren, een paar delen zijn betaald: let goed op de borden. Op zondag is parkeren overal gratis.

Locatie Sleutelsteeg – Lotuszaal

In de straten rondom is het deels gratis en deels betaald parkeren. Parkeertarief in Weesp is 1 euro per uur. Op de Groeneweg kan je gratis op het parkeerdek bij Albert Heijn parkeren. Ook bij het Station is ruime parkeergelegenheid. Kom je eerste les ruim op tijd zodat je de straten rondom kunt verkennen. Bij het station is ook altijd parkeerplaats.

Vanaf 15 minuten voor aanvang van de les zijn de deuren open of kan je aanbellen bij de Lotuszaal. 5 minuten voor aanvang wordt je in de zaal verwacht en sluiten de deuren. Lessen kunnen zo rustig, op tijd en zonder storen voor iedereen starten. Er kan dan ook niet meer aangebeld worden.

Betaling doen?

Ons rekeningnummer NL89 RABO 0101 3619 98 t.n.v. YogaToday. Vermeld daar naam en datum van de cursus/workshop en je naam waarmee je je hebt opgegeven.

Contactformulier