Aerial Yoga: je lichaam, de zwaartekracht en een hangmat

Aerial Yoga is yoga in een doek dat in de lucht hangt. Je oefent met het doek op de grond, in de lucht en alles er tussen in. Op een wat speelsere manier aan dan de gemiddelde reguliere yogales bouw je aan kracht, souplesse en ontspanning. Je leert de zwaartekracht het werk te laten doen. Met name de omgekeerde houdingen worden makkelijk door gebruik van het doek. Waar tijdens een reguliere yoga les een hoofdstand bijvoorbeeld behoorlijk pittig kan zijn, ondersteund het doek je nu en gaat er een nieuwe wereld voor je open!

Nieuwe yoga-ervaring en weldaad voor de rug

Door het hangen, verlengt de wervelkolom en creëer je meer ruimte en ontspanning in rug, nek en schouders. De eindontspanning is in het doek bijzonder ontspanning, met een korte massage voor de rug als toetje. Ook als je vaker yoga hebt gedaan is Aerial Yoga een totaal nieuwe ervaring: Alle klassieke yogahoudingen ervaar je anders in het Aerial Yogadoek: Je relatie met de zwaartekracht is anders, je wordt gedragen, je hebt houvast, je komt soms zelfs helemaal los van de grond of je bent ondersteboven.

De lessen zijn toegankelijk voor iedereen.
Verzoek: DRAAG svp een shirt met mouwtjes (kort is OK) om de doeken schoon te houden! Oksels komen veel in aanraking met de doeken. Een legging is prettiger dan een loszittende broek.

Friday Evening Special: Aerial Yoga 
Iedere tweede vrijdagavond van de maand zal Nanda een heerlijke les van 90 minuten geven.
Les kan als je bij YogaToday een lessenkaart of lidmaatschap hebt met een bijbetaling van € 6,50
Mocht je niet lid zijn dan betaald je € 17,50 ,-

Boeken van de les kan via ons lesrooster>>

Class Information

 Open: 1 augustus 2017
 Next: 30 januari 2022
 00:00 - 20:45

Class Trainer