Buiten Kinderyoga: rust en vertrouwen, steviger en ontspannen in ’t leven staan

De yogatechnieken leren kinderen om rust en vertrouwen in zichzelf te vinden, om zelfverzekerd en ontspannen in het leven te staan.

Leniger worden, leren ontspannen, gemakkelijker inslapen, je buik- of hoofdpijn of die babbelende aap in je hoofd de baas worden? En dat in een uur vol afwisseling en plezier? Kom dan naar kinderyoga! Spelenderwijs leer je het verschil tussen spanning en ontspanning met je adem als hulp. Daardoor kun je je beter concentreren en leer je hoe jouw lijf in elkaar zit en leer je grenzen herkennen. We oefenen yogahoudingen, mediteren, ontspannen, masseren, zingen mantra’s, dansen en tekenen mandala’s. Yoga is leuk en ook jij kunt het! Je wordt sterker, leniger en meer zelfverzekerd. Je kunt je makkelijker concentreren en bijvoorbeeld beter inslapen.

Zo stevig staan als een boom, je evenwicht bewaren als een reiger, je zo sterk als een leeuw of zo indrukwekkend en stil voelen als de adelaar. Met behulp van de kwaliteiten van de dieren oefenen we yogahoudingen, samen en alleen. We zingen, dansen, tekenen, masseren en oefenen in stil zijn door de aandacht naar binnen te richten.

Kinderyoga feest op het strand
Sssst…niet zeggen… buitenyoga is eigenlijk een feestje! En kinderyoga buiten helemaal. Avontuur, bewegen, plezier, ontspanning. Misschien wel terwijl papa of mama een stukje verderop yoga doet.
Waar & wanneer zondagen, strand Muiderberg, vlak naast de Zeemeeuwbehalve 5 juli uur, 10.15 – 10.30 uur, juli & augustus
Leeftijd 4- 12 jaar
Kosten € 15,- inclusief limonade en een stukje fruit
Aanmelden bij docent Claudia: claudia@yogikidz.nl of bel (06) 4852 76 34.
6 juli en 2 augustus bij docent Monique: info@kinderyogavoorjou.nl of bel (06) 2095 57 64.

Ervaring en informatie

Meer informatie over het hoe, wat en waarom van kinderyogalessen kun je lezen op de website van docent Monique de Groot of bel haar op 06- 20 95 57 64. Haar website vind je HIER

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren