Yin Yoga

Houdingen worden langer aangehouden wat een verstillend en meditatief werkt en op dieper gelegen niveaus zoals gewrichten, bindweefsel, meridianen …

Yin Yoga is een intense yogastijl waarbij je langere tijd in een houding blijft. Met deze vorm van yoga worden dieper gelegen niveaus in je lichaam bereikt zoals gewrichten, het bindweefsel en de meridianen. Door het lange aanhouden van de houdingen heeft het een verstillend en meditatief effect. Lichaam en geest kunnen zich zo op een diep niveau openen en energetische blokkades worden opgeheven.

Het merendeel van de Yin yoga houdingen zijn zittende of liggende houdingen waarin spieren en bindweefsel wordt opgerekt en gestimuleerd, waardoor het beweeglijker en actiever wordt. Deze bewegelijkheid zal in het bijzonder rond het gebied van heupen, heiligbeen en de rug snel voelbaar zijn. Er ontstaat openheid en ruimte. Yin Yoga verbetert de doorstroming van energie en levenskracht, stimuleert de organen, brengt balans en kalmeert de geest.

De lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. We raden Yin Yoga af als je last hebt van osteoporose en hypermobiliteit van je gewrichten.

Lestijden

  Begintijd Eindtijd Docent Locatie
woensdag 19:00 20:15 Marieke te Wierik Lotuszaal
donderdag 17:45 19:00 Marieke te Wierik Lotuszaal
woensdag
19:00 - 20:15 - met Marieke te Wierik bij Lotuszaal
donderdag
17:45 - 19:00 - met Marieke te Wierik bij Lotuszaal

Les Informatie

 Week51
 Vanaf: 1 december 2017
 Volgende les: 27 juni 2018
 Dagen
wo do

Les Docent