Yoga in de omgeving van Diemen

Unieke locatie

Proefles mogelijk

Diverse stijlen en niveaus

Zoek je een nieuwe yogastudio waar je terechtkunt voor yoga in de buurt van Diemen? Je bent van harte welkom bij YogaToday. Onze yogastudio is gevestigd in de prachtige Laurentiuskerk in het centrum van Weesp – zeer goed bereikbaar vanuit Diemen – waar we een rijk aanbod aan lessen yoga organiseren voor volwassenen en kinderen. Alle lessen worden gegeven door (nationaal en internationaal) gekwalificeerde docenten. Daarnaast geven we ook online les en buitenlessen, alles met een persoonlijke touch.

Yoga

Je ontdekt diverse vormen van yoga bij onze yogastudio in regio Diemen

Bij yoga draait het in de basis om het in balans brengen van lichaam en geest. Het heeft bijzonder veel voordelen om yoga te beoefenen in onze yogastudio in de buurt van Diemen. Je wordt rustiger in je hoofd, je lichaam functioneert steeds beter en jij wordt sterker, soepeler en leniger. Onze lesruimtes zijn fijn, mooi, ruim en goed geventileerd. Tijdens yoga ben je alleen in het hier en nu bezig. Daarom is het een goed moment om tot jezelf te komen. Yoga helpt je beter te ontspannen, soepeler en leniger te worden en beter te ademen. De lessen bij onze yogastudio in Diemen worden zowel binnen als buiten gegeven en ook online wordt les gegeven in yoga.

Op zoek naar een yoga workshop?

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

Kies jouw gewenste niveau en yogastijl

We nodigen je van harte uit om in onze yogastudio een aantal proeflessen yoga te volgen op jouw niveau. Ook kun je bij ons terecht voor enkele workshops. Ben je benieuwd welke van onze yogavormen het beste bij je past? Meld je aan voor onze voordelige proeflessen! Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of bel naar 06-21572555.

_OL_9158